spot_img

Attend Nano Sim Kart

Attend Nano Sim Kart Çözümleri

Nano sim kartın (bir diğer bilinen adı ile 4FF) ölçüleri sadece 12.3×8.8×0.67mm ebatlarındadır. Ayrıca özgün tasarımı ile mobil cihazlara uygundur. Kapladığı alan azalmış olsa da yine de pin yapısını korur. Ve bütün tasarımcılara PCB üzerinde yer tasarrufu sağlar. Böylece profesyonel iletişim çözüm sağlayıcısı olarak Attend teknolojisi, bar push eject type, push-push type ve dual bar eject type olmak üzere tüm sim soket ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Attend Nano Sim Kart

Hemen İncele

Attend – Eject Tipi Nano Sim Kart Soket 115S-ACA0

Attend – Eject type nano-sim kart soketleri dayanıklıdır. Ve küçük boyutlarda itme mekanizması ile kolay ve hızlı takılıp çıkarılabilme imkanı sağlıyor. Su geçirmez olabilmesi için tasarıma uygun aksesuarlar ile farklı genişliklerde çoklu sim yuvaları seçilebilir.

  • Sim kartı kolay ve hızlı takıp-çıkarabilme
  • Küçük ebatlarda ve sağlam itme mekanizmalı
  • Cihaz kapağını açmaya gerek kalmaz çünkü sim kart değiştirebilme imkanını sağlar
  • Farklı ebatlarda ayrıca çoklu sim kart yuvası seçenekleri de mevcuttur.

Attend – 115S-BS00 & 115S-BT00

Attend - 115S-BS00 & 115S-BT00

Hemen İncele

Bu ürün araç takip sistemleri için özelleştirilmiştir. Böylece Araç takip sistemlerinde takip sinyalini değiştirmek için küçük ve kompakt yapısı ile güvenilir bir çözüm sağlar. Mekanik kilitleme sistemi kolay ve stabil takma-çıkarma imkanı verir. Benzersiz sim kart yuva tasarımı sayesinde kullanım esnasında sim kartın kaymasını engeller.


Simetrik Yerleştirme Yuvası Tasarımı

Kartın değişimi sırasındaki aşınmayı azaltabilmek için dikey yerleştirme yerine yatay pozisyonda yuvaya oturacak şekilde modifiye edilmiştir.

Buna göre de iç sim kartta daha fazla oluşabilecek aşınmalar için endişeye gerek kalmamıştır.