spot_img

Harting PreLink Kablolama Sistemi

Harting PreLink Kablolama Sistemini / Güvenli Bağlantı Teknolojisini Genişletiyor.

Harting PreLink Kablolama Sistemi, preLink® PCB, preLink® Ethernet bağlantı teknolojisi ile doğrudan devre kartına iletir. Kablolama sistemi, BT, bina otomasyonu ve endüstri için gerçekten evrensel bir çözüm anlamına geliyor. PreLink® sisteminin özel çalışma özelliği, kablo ile konnektör arasındaki bugüne kadar sabit ve ayrılmaz bağlantının iki ayrı birime ayrılmasıdır. Geçmişte kablo ve konnektör yalnızca bir kez bağlanabiliyorken, preLink® iki ayrılabilir üniteye sahiptir. İlk ünite, preLink® konnektör bloğu için aynı konnektöre sahip konnektör, soketler, kuplörler ve PCB bağlantılarından oluşur.

Harting PreLink Kablolama Sistemi

Hemen İncele

Konnektör bloğu sistemin merkezi parçası olan ikinci ünitedir. Tek bir işlemde aynı anda kısaltılan ve pense ile temas ettirilen sekiz adede kadar çok telli veya tek telli iletkeni barındırabilir.Bu, montaja uygun olan kabloların ve konnektörlerin istenildiği zaman takılıp-çıkarılabileceği, ayrı ayrı değiştirilebileceği veya kurulabileceği anlamına gelir.Bu modüler sistem, IP20 için denenmiş ve test edilmiş RJ45 çözümleriyle, su geçirmez PushPull konnektörleri, M12 konnektörlerini bağlamak için çeşitleri mevcuttur. 

Harting PreLink Kablolama Sistemi: Cihaz geliştiricilerinin gereksinimlerine daha da fazla uyarlamak amacıyla HARTING, preLink® portföyünü preLink® PCB soket bağlantısını ekledi. Bu, cihaz geliştiricilerine devre kartıyla güvenli bir Ethernet bağlantısı kurmanın hızlı ve kolay bir yolunu sunar. HARTING önceden birleştirilmiş preLink® kablolarıyla birlikte dağıtım, kullanıcılara tamamen güvenilir ve kullanıcı dostu bağlantı teknolojisi sağlar. Yangın alarmları veya diğer güvenlik uygulamaları gibi hassas sistemler söz konusu olduğunda bireysel kablolamayla ilgili hata potansiyeli kolaylıkla azaltılır. PCB soketinin eklenmesi, preLink® sistemini 1/10Gbit Ethernet için gerçekten eksiksiz bir kablolama çözümü haline getirir. BT, bina otomasyonu veya endüstriyel uygulamalar – mümkün olan tüm arayüzler modüler preLink® çözümüne hızlı, güvenli ve geri dönüşümlü olarak bağlanabilir. 

Caption: Modüler preLink® bağlantı teknolojisi, PCB soketini doğrudan cihazın içindeki devre kartına bağlar.

harting logo