spot_img

Lindström El Aletleri: Hassasiyet ve Kalitenin Buluştuğu Nokta

ÖMER FARUK DOĞAN
SATIŞ UZMAN YARDIMCISI

Usta ellerin tercihi Lindström, yıllardır kalitesinden ödün vermeden, en iyi malzemeleri kullanarak ürettiği el aletleriyle sektörün öncülerinden. Mükemmel bir işçilik ve dayanıklılık sunan Lindström, profesyonellerin ve hobi kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Lindström el aletleri, zorlu şartlar altında bile maksimum performans ve uzun ömür sunmak için tasarlanmıştır. Paslanmaz çelikten yapılan yapısı ve ergonomik tasarımları hem amatörlerin hem de profesyonellerin işlerini daha verimli ve konforlu bir şekilde yapmalarını sağlıyor. Üstün İsveç teknolojisi ile üretilen her bir alet, kalite kontrolünden geçerek en iyi kullanıcı deneyimini garanti ediyor. Lindström, pense, tornavida, cımbız ve daha fazlasını kapsayan geniş ürün çeşitliliği ile her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Her bir ürün, kullanıcının eline tam oturan, kaymayan sapları ve ağırlık dengesi ile mükemmel bir kullanım sunuyor. Profesyonel kalitedeki aletler, geniş bir kullanım alanına sahip. Lindström, sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek, yenilikçi ürünler geliştirmeye odaklanır. Akıllı tasarım özellikleri ile donatılmış el aletleri, zorlu ve detay gerektiren işlerde dahi mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Yeni ürünlerinde çevre dostu malzemeler kullanarak sürdürülebilirlik taahhüdünü de göz önünde bulunduran Lindström, hem çevreye hem de kullanıcıya maksimum fayda sağlamayı hedefler. Gelin birlikte Lindström ürünlerini inceleyelim.

ESD TORNAVİDA

Lindström El Aletleri

ESD’nin elektriksel yüzey direnci malzeme miktarı 10666 Ohm’dur. Lindström ESD Hassas Tornavidalar bu standardı ve ayrıca herhangi bir kritik ve teknolojik endüstriden beklenen en zorlu gereksinimleri karşılıyor. Tornavidalar Krom, Molibden-Vanadyum alaşımlı çelik bıçak kullanılarak üretilmiştir ve piyasadaki en iyi aşınma direncini sağlayacak şekilde 60 HRC’ye kadar sertleştirilmiş. Yüksek kaliteli çelik, garantili ve titiz standartlara göre üretilmiş, hassas işlenmiş siyah uçla birleştirilmiştir. Sonuç, uzun bir kullanım ömrü boyunca üstün dayanıklılık sağlarken, bağlantı elemanına mükemmel bir şekilde oturarak hassas bir uyum sağlayan bir tornavidadır. Yeni ESD Güvenli Hassas Tornavida ergonomik sapı, kritik kavrama alanında termostatik elastomer dahil iki malzemeyi birleştirerek en rahat sapı sağlıyor.

ESD TORNAVİDA MODEL VE ÖLÇÜLERİ

Lindström El Aletleri

ESD YAN KESKİ MODELLERİ VE KESİM ÖZELLİKLERİ

Lindström kesiciler, operatör yorgunluğunu en aza indirgeyecek ve üretkenliği artıracak şekilde Simetrik bileşenler sayesinde tam uyum sağlar ve spesifikasyonlara uygun, tutarlı bir sertleşme süreci sunuyor.
Bilyalı rulman sınıfı çelik ve uygun ısıl işlem yöntemleri kullanılarak üretilen Lindström kesiciler, aynı uygulamalarda kullanılan diğer markalara göre daha uzun ömürlüdür.



Kesme kenarları 63-65 HRC sertliğe yükseltildi. Bu sertlik seviyesi, çoğu üretici için yüksek bir kırılma oranına neden olabilir. Ancak, Lindström’ün kullandığı çelik kalitesi ve uygun işlem teknikleri sayesinde, kapasite sınırlarının ötesinde kullanılsa bile (çoğu zaman olduğu gibi) kesiciler oldukça az kırılmaya sahiptir.

Lindström El Aletleri

HASSAS KESME MODELLERİ;

Lindström yan keskilerini üretirken özel kesim modelleri ve kafa boyutları üzerinde çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu modelleri ve özelliklerini aşağıda inceleyelim.

Düşük profilli bir kesim sonucu bırakır; lehimlenebilirlik açısından önemlidir ve bağlantı için idealdir.
Kesim sonucu, dar ve kısa bir kesim bırakarak “sıkıştırma” çizgisi boyunca zirve yaratır; bu da kesimdeki yüzey alanını azaltır.

Lindström El Aletleri

• Kurşun şokunu azaltmak için mükemmeldir.
• Bileşen ve kurşun şokunu en aza indirmek için mükemmel bir seçimdir.
• Mevcut en iyi kesim sonucunu sağlar; en sorunsuz sonucu elde edersiniz.
• Olağanüstü lehimlenebilirlik sunar.

By-pass teknolojisi sayesinde, bıçaklar yalnızca 0,2 mm yanlış hizalanmıştır; bu, bıçakların asla birbiriyle temas etmemesi sayesinde aşınmayı azaltır ve servis ömrünü uzatır. Özel bıçak yanlış hizalaması, bıçakların birbiriyle temas etmemesini sağlayarak servis ömrünü uzatır. Tepe noktasının bir kısmı 0,2 mm’den küçük olan düz bir kesim sunar; bu, dayanıklılığın öncelikli olduğu uygulamalar için idealdir. Hassasiyetin olağanüstü derecede önemli olduğu uygulamalar için temiz ve aynı hizada kesimler sunar.

BAŞLIK TİPLERİ;

• Yan keskilerin uç kısımları da farklı çalışma ortamlarına ve kesim türlerine göre farklı şekillerde üretilmektedirler.
• Kesme etkisini eşit şekilde dağıtır.
• Çok çeşitli uygulamalar için kullanılır.
• Alanın iyileştirilmiş erişimi sayesinde sınırlı alanlarda bile kolay kullanım sağlar.
• Geliştirilmiş manevra kabiliyeti ile daha iyi takım ömrü sunar.
• Düşük profilli ve ince kurşun aralığına sahip bileşenler için idealdir.
• Özel adaptasyon, maksimum erişim ve rahatlık sağlar.
• Son derece küçük oval kafa şekli, uçta daha fazla güç sunar.

BAŞLIK ÖLÇÜLERİ;

Yan keski ürünleri farklı boyutlarda başlıklara sahip olacak şekilde üretilmiştir.

EDGE YAN KESKİLER;

Uzmanlar tarafından en iyi ve en değerli malzemelerle çalışmak üzere tasarlanmış, hassas kesimler yapmak için en üst düzey kesme aletidir. By-pass kesme teknolojisi; indüksiyonla sertleştirilmiş kesme bıçaklarının kontrollü, çok az sapma sayesinde, iş parçasının son derece temiz, aynı hizada kesilmesini sağlayan modellerdir. Kuyumculuk, saatçilik, hassas mekanik işler, radyo teknisyenleri, endüstriyel elektrikçiler, mekatronik mühendisleri ve elektronik mühendisleri için mükemmeldir.

EDGE MODELLERDE BULUNAN UÇ TİPLERİ;

Lindström El Aletleri

RX MODEL ESD YAN KESKİLER;

RX Serisi: İki bileşenli ESD güvenli Ergo tutma yerleri ve sert polipropilen üzerindeki termoplastik yüzeyi sayesinde üstün kavrama sağlar.

Micro-Touch: Sapların şekli, hassas çalışma için pensenin başparmak ve işaret parmağı arasında kontrol edilmesini ve döndürülmesini mümkün kılar, içinde bulunan yay ise aletin çalışma döngüsü boyunca gerilimi azaltır ve üç farklı konumda ayarlanabilir.

RX modellerde de yan tarafta görüldüğü gibi farklı kesim modelleri de mevcuttur.
Tüm bu ürünler ve daha fazlasına ulaşabilmeniz için Özdisan.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Lindström El Aletleri