spot_img

Raltron Electronics’den Yeni Bir Ürün Grubu: “Ses Ürünleri”

Frekans kontrol ürünleri alanında uzmanlaşmış Raltron Electronics, elektronik endüstrisine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu ürünler arasında kristaller, osilatörler, saat modülleri ve RF komponentler bulunmaktadır.

Yakın zamanda ürün gamına ses ürünlerini de ekleyen Raltron, yüksek kaliteli buzzer, piezo, transducer, mikrofon ve hoparlör ürünleri ile de müşterilerine çözüm sunmaya başlamıştır.

Buzzer

Raltron, 6V- 48V voltaj aralıklarında ve 115dB’den fazla ses basınç seviyelerine sahip, 14mm’den 60mm’ye kadar SMD, THT, bağlantı kablolu ve terminal tiplerinde dahili sürücülü buzzer ürünlerini desteklemektedir. Elektromanyetik buzzer ürünlerimiz, 2.2kHz- 3kHz frekans aralığında, 5- 15V voltaj aralıklarında ve +5dB kadar yüksek ses basınç seviyeleriyle SMD ve THT olarak desteklenmektedir.

Piezo Element

Raltron, 2kHz’ten 9kHz’e kadar frekans aralıklarını destekleyen pirinç, nikel ve paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş 9- 50mm arası geniş bir yelpazede standart piezo elemanlarını desteklemektedir. Ayrıca, müşteri taleplerine göre tam uyumlu, bağlantı parçalı, özelleştirilmiş kablolu montajlar da sunmaktayız. Desteklediğimiz pazarlar arasında Duman dedektörleri, Akıllı Ev sistemleri, Giyilebilir cihazlar, Yangın ve Güvenlik sistemleri ve Tıbbi cihazlar bulunmaktadır.

Piezo Transdüser

Raltron, 14mm’den 60mm’ye kadar SMD, THT, bağlantı kablolu ve terminal tiplerinde dahili sürücülü Piezo zilleri 6V- 48V voltaj aralıklarında ve 115dB’den fazla ses basınç seviyeleriyle desteklemektedir. Elektromanyetik zillerimiz ise 2.2kHz- 3kHz frekans aralığında, 5- 15V voltaj aralıklarında ve +5dB kadar yüksek ses basınç seviyeleriyle SMD ve THT olarak desteklenmektedir.

Raltron

Elektromanyetik Transdüser

Raltron, tüm pazar uygulamaları için geniş bir yelpazede Piezo ve Elektromanyetik transdüserler üretmektedir. En küçük 3.2 x 3.2mm SMD transdüserden, tüm sonlandırma tiplerini içeren ve özel gereksinimlere uygun olarak özelleştirme taleplerine önem vererek, THT ve kablolu montajları kapsayan ürün yelpazemiz mevcuttur.

Raltron

Mikrofon

Raltron’un tam kapsamlı mikrofon yelpazesi, 3.0- 9.7mm boyutlarında, her yöne, tek yönlü ve gürültü engelleme gibi yön seçenekleri sunar. Maksimum giriş aralığı seçenekleri 3.6VCC, 5VCC ve 10VCC arasında değişirken, hassasiyet aralıkları -26 ~ -45 dBV/Pa’dir. Bu mikrofonlar lehim pedi, THT ve kablolu seçenekleriyle sunulmaktadır.

Raltron

Hoparlör

Raltron, hem mobil hem de standart hoparlörlerin geniş bir yelpazesini sunmaktadır. En küçük mobil hoparlörümüz etkileyici bir şekilde 6x12mm boyutundadır ve lehim pedi, kablolu veya yaylı bağlantı konfigürasyonlarıyla 15 x 11mm, 16 x 9mm, 18 x 13mm ve 25 x 9mm gibi diğer popüler endüstri boyutları da mevcuttur. Standart tip hoparlörlerimiz, 1W’tan 10W’ta fazla güç derecelendirmeleriyle yuvarlak, kare, oval ve dikdörtgen olarak 13mm’den yaklaşık 70mm’ye kadar sunulmaktadır. Ayrıca, endüstri standardı olan 13mm, 15mm, 16mm, 18mm ve 20 x 20mm düşük profilli paketlerde SMD hoparlörler de sunulmaktadır. Çoğu IP67 derecelidir ve Raltron’un mühendislik ekibinin desteğiyle yüksek oranda özelleştirilebilirler.

Raltron